top of page

Endodòncia a Lleida

L' endodòncia és una especialitat de l'Odontologia que s'encarrega del tractament del teixit malalt de l'interior de la dent. A causa de la càries o per altres motius, el nervi i els vasos sanguinis de la dent es poden veure afectats provocant una infecció. És llavors quan necessitem fer una endodòncia per netejar tot el teixit afectat i poder restaurar la funcionalitat i l'estètica de la dent.

endodoncia nervio

El procediment és dolorós?

El tractament s'efectua amb anestèsia local, per tant, no sentirem dolor. És normal sentir algunes molèsties, inclús dolor els 2-3 primers dies del tractament. El seu dentista especialista li explicarà totes les recomanacions post-tractament així com la necessitat de prendre algun tipus de medicació com poden ser antiinflamatoris o antibiòtics.

És necessari fer el tractament d'endòdoncia?

Quan el sistema vascular i nerviós d'una dent es veu afectat d'una manera irreversible, es produeix necrosis del teixit, és a dir, la mort de les cèl·lules de l'interior de la dent. Això provoca una inflamació i posterior infecció. Si no realitzem una endodòncia aquesta infecció pot continuar avançant i provocar la pèrdua de la dent, així com afectar a altres estructures veïnes.

caries dental
bottom of page