top of page

Especialistes en implants dentals a Lleida

Els implants dentals són unes fixacions de titani que substitueixen les arrels de les dents perdudes. Aquestes fixacions serviran de base per subjectar les dents artificials.

Què són els implants dentals?

implante dental branemark
Ancla 1
modelo dental

Com és el procés de col·locació?

La col·locació d'un implant dental es realitza mitjançant una petita intervenció quirúrgica sota anestesia local per poder anclar-lo als ossos maxilars. El procés de recuperació és suau i no dura més de dos o tres dies. Segons el cas podem optar per retornar la funcionalitat i estètica el mateix dia de la cirurgía o bé optar pel mètode més tradicional i esperar de tres a sis mesos per poder carregar la pròtesis.

La millor opció per recuperar la dentició

Ja fa anys que la lmplantologia va revolucionar el camp de  l'Odontologia. A principis dels anys 1980 el professor Branemark va presentar els seus estudis que havia començat anys enrere. El descobriment d'una unió directa entre el titani i el teixit ossi viu va fer canviar els paradigmes de la implantologia. Aquest contacte directe titani-os es coneix amb el nom de osteointegració.

Els implants dentals constitueixen el tractament més còmode i conservador amb les estructures dentals romanents. Tot i que el preu sigui més elevat és una opció excel·lent per recuperar la dentició.

ortopantomografia dental
implante dental hueso

Quin preu tenen els implants dentals?

Els implants dentals poden ser tractaments costosos. El procés de fabricació, el acte quirúrgic, la rehabilitació protètica que comporta i els manteniments posteriors fan que s'englobi dins de les opcions de tractament més costoses dins de l'Odontologia.

 

És important que els pacients busquin seguretat, garantia i màxim rigor mèdic i científic enlloc de buscar un preu barat de l'implant dental.

 

A Espai dental Blanco Coronado apostem per la qualitat dels nostres tractaments i el seguiment a llarg termini d'aquests.

bottom of page