top of page

Què són els implants dentals?​

Els implants dentals són unes fixacions de titani que substitueixen les arrels de les dents perdudes. Aquestes fixacions serviran de base per subjectar les dents artificials.

pexels-cottonbro-6502305.jpg
Ancla 1
pexels-pavel-danilyuk-6812500.jpg

Com és el procés de col·locació?

La col·locació d'un implant dental es realitza mitjançant una petita intervenció quirúrgica sota anestesia local per poder anclar-lo als ossos maxilars. El procés de recuperació és suau i no dura més de dos o tres dies. Segons el cas podem optar per retornar la funcionalitat i estètica el mateix dia de la cirurgía o bé optar pel mètode més tradicional i esperar de tres a sis mesos per poder carregar la pròtesis.

La millor opció per recuperar la dentició

Ja fa anys que lmplantologia va revolucionar el camp de la Odontologia. A principis dels anys 1980 el professor Branemark va presentar els seus estudis que havia començat anys enrera. El descobriment de una unió directa entre el titani i el teixit ossi viu va fer canviar els paradigmes de la implantologia. Aquest contacte directe titani-os es coneix com la osteointegració.

Els implants dentals constitueixen el tractament més còmode i conservador amb les estructures dentals remanents per substituir les dents. Tot i que el preu sigui més elevat és una opció excelent per recuperar la dentició.

pexels-cedric-fauntleroy-4266945.jpg
bottom of page